Ozuby - diskuze
Super postup Když se mi nepovede vyřezat ozuby přesně dá se s tím něco dělat? Nějak opravit?
Prfektní návod na ozuby. To se hodí dík.
TomášiD opravovat jde lecos, ale je lepší pracovat přesně
Jinak opět výborný postup Mirku.
Jak píše koli. Opravit se dá hodně, ale ne všechno. A ozuby jsou náročné na přesnost. A většinou to dopadá tak, že čím víc se opravuje, tím je výsledek horší. Otevřené ozuby jsou nejlehčí, pak následují polokryté, tam už se dá opravovat mnohem míň a v případě celokrytých se nedá opravit téměř nic. Teda abych byl přesný, opravovat se dá jen tam, kde nějaký materiál přebývá.
Doporučuju vzít si dva kousky desky a aspoň jednou si na nich tento spoj cvičně vyzkoušet a pak až dělat něco "naostro"
Teda já nejsem z oboru a truhlařině vůbec nerozumím, ale tohle je už několikátý naprosto skvěle a do detailu propracovaný postup, který tu od Mirka nacházím. Je to naprosto super a Mirek je fakt šikovný chlap
Teda v tomhle postupu jsi si fakt máknul Mirku. Klobouk dolů.
Skvělý postup, už jsem jednou chválil, ale musím pochválit ještě jednou nejen popis, ale i perfektně nafocený obrázky. Díky Mirku
Prosím co je to ten rejsek? Znám jeno myš co se tak jmenuje.
Rejsek je pomůcka na značkování dřeva Mirek ho má na první fotce v postupu vedle svěrky a skládacího metru.
Super postup, dělat spoje na ozuby je docela makačka ale výsledek je super.