Domácí šunka z králičího masa - diskuze

 
zpět na postup

Iva:
30.11.2011 10:28 hod

Perfektní postup na domácí šunku děkuji. Mám jen dotaz, když maso na šunku nakrájím a nechám dva dny odležet v lednici nezkazí se?

Majda:
05.12.2011 20:46 hod

Nezkazí, ale je potřeba opravdu použít maso čerstvé, nerozmrazované a v lednici ho uchovávat přiklopené. Sůl ho tak nějak "konzervuje".

Zoro:
02.05.2013 18:34 hod

Bezva postup na domácí šunku určitě vyzkoušíme díky.

milada94:
12.04.2016 21:54 hod

Dobrý den,
mam dotaz, mohla bych po zhotovení šunky ji ještě vyudit v udírně v té sítce na rolky?

Majda:
13.04.2016 10:56 hod

Nemám to vyzkoušené, protože zauzenou šunku moc nejíme, ale určitě by to šlo

milada94:
17.04.2016 08:59 hod

Děkuji za info.Příští týden udíme tak to vyzkoušíme a napíšu jak se to povedlo.

milada94:
19.11.2016 10:06 hod

Dobrý den,
tak jsem zapomněla napsat jak se šunky povedly.Nedala jsem to do síťek,ale do salamovych pytlíků.A výsledek byl supr. Vynikající chuť.

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2017 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu