Jak poznat ostrý nebo tupý nůž ? - diskuze

 
zpět na postup

koli:
03.05.2012 22:05 hod

No asi nejsou všechny keramické nože stejné, je to jako u normálních nožů, máme doma kromě jiných dva staré ocelové nože a ty není ani třeba brousit, jen obtáhnout na ocílce, jsou z hodně kvalitní oceli.

Keramické nože se mi líbí i z toho důvodu, že narozdíl od kovu neničí vitamíny, tedy alespoň jsem to četl Praktickou zkušenost s nimi nemám.

Tady ještě jedno video k porovnání značkový a neznačkový keramický nůž: https://www.youtube.com/watc…

Kamča:
12.05.2012 12:20 hod

Pěkný postup, vyzkoušela jsem a tři z pěti nožů máme tupé. Kam prosím dáváte nože nabrousit?

Linda2605:
10.12.2018 21:51 hod

Zajímavý tip. Já jsem si nedávno zařizovala kuchyň a kupovala jsem si nové německé nože, takže jsou ještě ostré. Časem se ale určitě ztupí, tak se tento postup, jak zjistit, jestli jsou ještě ostré bude hodit.

  1 2

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2019 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu