Dýňové čatní

 
autor: Majda

Z dýně si můžete připravit pikantní čatní, které je skvělou chuťovkou k masům.

Kroky postupu (10):



 

10. Hotovo

 
Hotovo
kliknutím na obrázek jej zvětšíte

Ještě horké čatní plníme do vypařených skleniček, zavíčkujeme je a otočíme dnem vzhůru a necháme vychladnout. Poté je uchováváme v chladu a ve tmě. Před podáváním je vhodné nechat čatní aspoň měsíc odležet.

 
stáhnout celý postup do
« předchozí krok následující krok »

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 

Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2020 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu