autor: Majda

Jak připravovat kaki - exotické ovoce.

Kroky postupu (6):



 

1. Kaki

 
Kaki
kliknutím na obrázek jej zvětšíte

Kaki - plod tomelu japonského je u nás zatím nepříliš známé ovoce (oblíbené je hlavně v Asii), ale pokud se k němu dostanete, určitě si pochutnáte.

Když je kaki vyzrálé, jeho chuť je výrazně sladká (připomíná zralé sladké meruňky a ještě k tomu něco... :-), navíc obsahuje množství důležitých vitamínů (bývá doporučováno lidem s onemocněním jater nebo ledvin), takže jeho zařazení do našeho jídelníčku je určitě prospěšné.

V postupu ukáži jednoduchý způsob, jak kaki připravit ke konzumaci.

 
stáhnout celý postup do
« předchozí krok následující krok »

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 

Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2017 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu