Postupy - Maso

 
Hotovo
Kapr v mikrovlnce

Postup na přípravu skvělého kapra v mikrovlnné troubě.

Autor: zdenka01
Domácí játrová paštika
Domácí játrová paštika

Pokud máte rádi paštiku, zkuste si doma uvařit svoji vlastní.

Autor: zdenka01
Servírujeme
Losos na másle

Losos připravený na másle je jemný, lahodný a šťavnatý - a navíc je připravený během pár minut.

Autor: Majda
Krájíme
Rostbíf

Postup na přípravu rostbífu pomocí multifunkční trouby a funkce crisp.

Autor: Majda
Králík
Králík na hořčici

Postup na přípravu skvělého králíka na hořčici a smetaně.

Autor: Majda
Hotovo
Králík na zelenině

Recept na králíka pečeného s kořenovou zeleninou a brambory inspirovaný Citlivou kuchyní M.Šichtařové.

Autor: Majda
Podáváme
Pečené králičí kostky

Recept na nakládané kousky králíka pečené v troubě

Autor: Majda
Kuřecí játra na sádle
Kuřecí játra na sádle

Mají jinou – lepší chuť, než když se opečou na jiném tuku

Autor: ma
Rajčata plněná játry
Rajčata plněná játry

Jednoduchý recept na plněná rajčata, která skvěle chutnají a navíc hezky vypadají

Autor: ma
Selské brambory
Selské brambory

Je asi mnoho podobných receptů, tyto se mohou, jíst samostatně, nejlépe se zeleninovým salátem

Autor: ma
Zapečená srdíčka
Zapečená srdíčka

Obdoba typického jídla Ham-and-eggs. Použity jsou párky, šunka, vejce atd.

Autor: ma
Podáváme
Pečený guláš

Postup na přípravu skvělého guláše, který nemusíte hlídat ani míchat a pečete ho v troubě.

Autor: Majda
1 2 3 4 7 12 18 23  
 

Nejnovější komentáře

 
Postup Autor Počet komentářů Poslední příspěvek
Výměna vypínače II. montáž nového vypínače
Autor: koli
6 odpovědí
07.09.2017
12:25 hod
Měření digitálním multimetrem
Autor: Ondro1112
3 odpovědi
29.08.2017
00:17 hod
Postup výroby obkladů imitace kamene v silikonových formách
Autor: mikimouse
51 odpovědí
13.08.2017
06:11 hod
Jak vytvořit ceník výrobků v Excelu
Autor: Rene Richter
2 odpovědi
20.07.2017
13:48 hod
Polyfuzní sváření plastových trubek
Autor: Trump
21 odpovědí
22.06.2017
15:13 hod
Copyright © 2005 - 2017 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu