Jogurtová marináda na maso

 
autor: ma

Maso pak po grilování zůstane šťavnaté a nevysuší se. Je vhodné ji použít i pro smažení, jogurt v hotovém mase není cítit

Kroky postupu (4):



 

1. Jogurtová marináda na maso

 
Jogurtová marináda na maso
kliknutím na obrázek jej zvětšíte


Maso pak po grilování zůstane šťavnaté a nevysuší se. Je vhodné ji použít i pro smažení, jogurt v hotovém mase není cítit

 
stáhnout celý postup do
« předchozí krok následující krok »

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 

Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2017 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu