Kuře v hořčicové krustě

 
autor: ma

Ozvláštnění kuřete křupavou kůrkou s hořčicí a majonézou. Kůrka se ale vytvoří až na závěr tepelné úpravy

Kroky postupu (5):



 

3. Dále potřebujeme

 
Dále potřebujeme
kliknutím na obrázek jej zvětšíte


Tepelně upravené rozporcované kuře – grilováním nebo pečením, ale do takové míry, abychom ho mohli ještě po nějakou dobu s krustou dopékat. Osobně doporučuji pečení pod pokličkou a podlití, aby vzniklo trochu šťávy a zároveň se kuře nevysušilo

 
stáhnout celý postup do

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 

Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2017 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu