Kuře v hořčicové krustě

 
autor: ma

Ozvláštnění kuřete křupavou kůrkou s hořčicí a majonézou. Kůrka se ale vytvoří až na závěr tepelné úpravy

Kroky postupu (5):



 

2. Suroviny na křupavou kůrku

 
Suroviny na křupavou kůrku
kliknutím na obrázek jej zvětšíte


Máslo, strouhanka (místo strouhanky může být rozdrobený čerstvý bílý chleba), petrželka, cibule, česnek, majonéza, dijonská hořčice

 
stáhnout celý postup do

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 

Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2017 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu