Pstruh s hroznovým vínem

 
autor: Majda

Netradičně připravený pstruh s hroznovým vínem a vinnou omáčkou.

Kroky postupu (8):



 

1. Suroviny

 
Suroviny
kliknutím na obrázek jej zvětšíte

Na přípravu pstruha potřebuji omyté a očištěné vykuchané pstruhy, 150ml smetany, 250ml bílého vína, 1 cibuli, 100g hroznového vína, 1/2 citronu, 50g másla, sůl a pepř.

 
stáhnout celý postup do
« předchozí krok následující krok »

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 
Valina:
16.04.2010 21:14 hod

Pstruh s hroznovým vínem? To mě zajímá jak to chutná, asi koupím pstruha a vyzkouším. Děkuji za postup

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2020 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu