Recept na skvělý nepečený dort s italským vysokotučným sýrem mascarpone.
Kroky postupu (9):
1. Suroviny
.jpg)
kliknutím na obrázek jej zvětšíte
Na jednu menší dortovou formu potřebuji - na korpus 125g máslových sušenek a 75g másla, a na náplň 250 - 300g smetanového sýra mascarpone, 50g moučkového cukru, 1 čajovou lžičku vanilkového aroma, 1/2 lžičky citronové šťávy a 250ml smetany ke šlehání.
stáhnout celý postup do

Mohlo by vás zajímat
Mrkvový dort s ořechy
Mrkvový dort
Slaný metrový dort
Dort placka s dinosaurem
Nepečená piškótovo - jablková torta
Dort s pudingovo-tvarohovým krémem
Jáhlový dort
Domácí dortový korpus
Tvarohový dortík podle Ondry
Falešný mandlový marcipán
Dortový korpus pro začátečníky, bez rozkrajování
Tvarohový dort2
Chlebový dort
Čokoládový dort
Rychlý dort s jahodami
Komentáře k postupu
06.08.2013 07:38 hod
Výborný dort, včera jsem ho zkusila a je bezkonkurenční