Postup na přípravu jemných pracen s kakaem, ovoněných hřebíčkem a skořicí.
Kroky postupu (13):
-
1.
Kakaové pracny -
2.
Suroviny -
3.
Mouka -
4.
Kakao -
5.
Tuk a vejce -
6.
Těsto -
7.
Formičky -
8.
Obalujeme -
9.
Vymačkáváme -
10.
Pečení -
11.
Upečeno -
12.
Vyklápění -
13.
Obalujeme
1. Kakaové pracny

kliknutím na obrázek jej zvětšíte
Jemné pracny s kakaem obalované v cukru jsou druhem vánočního cukroví, které nesmí na vánočním stole rozhodně chybět.
Vánoční atmosféru si určitě připomenete i při samotném pečení pracen díky jemné vůni hřebíčku a skořice.
stáhnout celý postup do

Mohlo by vás zajímat
Dvojitá kolečka s ořechy a fruktózou
Kokosové cukroví s fruktózou
Vanilkové rohlíčky s fruktózou
Linecké cukroví s fruktózou
Kokosky
Cukroví prezidenta Masaryka
Kokosová roláda
Zázvorky
Krémové pochoutky
Strojkové cukroví z ovesných vloček
Ovesné koláčky
Janovské pečivo
Vločkové sušenky
Medové linecké kytičky
Pardubické perníčky
Komentáře k postupu
Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!