Kakaové pracny

 
autor: Majda

Postup na přípravu jemných pracen s kakaem, ovoněných hřebíčkem a skořicí.

Kroky postupu (13):



 

5. Tuk a vejce

 
Vejce
kliknutím na obrázek jej zvětšíte

Doprostřed důlku vyklepnu vejce a rozkrájím tuk na pečení nebo máslo. Od kraje začnu propracovávat tuk s moukou a cukrem, postupně zapracuji všechny suroviny až vznikne hladké těsto.

pozn. Tuk není dobré mít povolený moc, protože potom se těsto lepí na prsty, přestože ho podsypáváte moukou. Protože toto těsto obsahuje tuku hodně, je lepší, když je při pokojové teplotě cca 2 hodiny.

 
stáhnout celý postup do

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 

Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2020 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu