Vanilkové rohlíčky s fruktózou

 
autor: Majda

Recept na oblíbené vanilkové rohlíčky, které nesmí chybět na vánočním stole. Pro ty, kteří chtějí vynechat bílý cukr, je tu varianta s fruktózou.

Kroky postupu (6):



 

1. Suroviny

 
Suroviny
kliknutím na obrázek jej zvětšíte

Na 1 dávku vanilkových rohlíčků potřebuji celkem 240g mouky (já dávám 120g hladké bílé pšeničné a 120g hladké celozrnné pšeničné), 160g tuku na pečení, 40g fruktózy, 100g vlašských ořechů najemno nasekaných v mlýnku nebo nastrouhaných a 1 vaječný žloutek.

 
stáhnout celý postup do
« předchozí krok následující krok »

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 

Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2019 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu