Postup na výrobu domácího kečupu, kterým můžete nahradit kečupy kupované nebo ho použít jako omáčku k těstovinám nebo na pizzu.
Kroky postupu (15):
-
1.
Koření -
2.
Sítko -
3.
Rajčata -
4.
Papriky -
5.
Krájíme -
6.
Papriky 2 -
7.
Jablka -
8.
Cibule -
9.
Vaříme -
10.
Umixujeme -
11.
Cukr -
12.
Povaříme -
13.
Plníme -
14.
Obrátíme -
15.
Kečup
1. Koření

kliknutím na obrázek jej zvětšíte
Nejprve si připravím koření: 1 bobkový list, 5 kuliček nového koření, 5 kuliček černého pepře a 5 kousků celého hřebíčku.
stáhnout celý postup do

Mohlo by vás zajímat
Žampionová omáčka s noky
Rajčatová omáčka
10 minutová omáčka kuře na paprice - bez masa
Piri-piri guláš
Kari omáčka ke kuřecímu masu
Parmezánová omáčka ke kuřecímu masu
Rajčatová omáčka s houbami
Zelená bylinková omáčka
Cibulová omáčka s hořčicí
Mire poix – omáčkový základ
Bešamelová omáčka bílá základní
Sevillská omáčka
Maďarská omáčka
Sýrová omáčka s kuřecím masem
Světlá omáčka velouté - základní
Komentáře k postupu
Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!