Používá se jako základ k omáčkám (velouté znamená ve franc. překladu sametově hladká). Dále se pak zpracovává a ochucuje k různým masům
Kroky postupu (4):
1. Světlá omáčka velouté - základní

kliknutím na obrázek jej zvětšíte
Používá se jako základ k omáčkám (velouté znamená ve franc. překladu sametově hladká). Dále se pak zpracovává a ochucuje k různým masům
stáhnout celý postup do

Mohlo by vás zajímat
Žampionová omáčka s noky
Domácí kečup
Rajčatová omáčka
10 minutová omáčka kuře na paprice - bez masa
Piri-piri guláš
Kari omáčka ke kuřecímu masu
Parmezánová omáčka ke kuřecímu masu
Rajčatová omáčka s houbami
Zelená bylinková omáčka
Cibulová omáčka s hořčicí
Mire poix – omáčkový základ
Bešamelová omáčka bílá základní
Sevillská omáčka
Maďarská omáčka
Sýrová omáčka s kuřecím masem
Komentáře k postupu
Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!