Světlá omáčka velouté - základní

 
autor: ma

Používá se jako základ k omáčkám (velouté znamená ve franc. překladu sametově hladká). Dále se pak zpracovává a ochucuje k různým masům

Kroky postupu (4):



 

1. Světlá omáčka velouté - základní

 
Světlá omáčka velouté - základní
kliknutím na obrázek jej zvětšíte


Používá se jako základ k omáčkám (velouté znamená ve franc. překladu sametově hladká). Dále se pak zpracovává a ochucuje k různým masům

 
stáhnout celý postup do
« předchozí krok následující krok »

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 

Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2017 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu