Domácí pšenično-žitný kváskový chléb

 
autor: Majda

Postup na přípravu domácího kváskového chleba - bochníku o váze asi 1200g.

Kroky postupu (16):



 

1. Domácí kváskový chléb

 
Domácí kváskový chléb
kliknutím na obrázek jej zvětšíte

Domácí kváskový chléb je chuťově vynikající, výborný na trávení a jeho výroba není nijak náročná - ani finančně :-) Tento recept jsme si doma oblíbili a jiný chléb už nejíme.

 
stáhnout celý postup do
« předchozí krok následující krok »

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 
Tom:
05.10.2017 11:59 hod

Skvělý postup, děkuji.

Anisek:
10.10.2017 16:34 hod

Chléb peču podle tohoto postupu a je naprosto úžasný. Nevýhoda je že musím péct skoro obden jak rodině chutná.

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2017 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu