Kváskový chléb

 
autor: Majda

Upečte si podle našeho návodu skvělý kváskový chléb ve vlastní troubě. Má neodolatelnou chuť i vůni.

Kroky postupu (17):



 

1. Kváskový chléb

 
Kváskový chléb
kliknutím na obrázek jej zvětšíte

Upéct vlastní kváskový chléb není tak těžké, jak se může zdát. Je sice časově náročnější, ale výsledek rozhodně stojí za to.

 
stáhnout celý postup do
« předchozí krok následující krok »

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 
koli:
23.07.2016 14:00 hod

Tradiční český kváskový chléb bez zbytečné chemie. Je moc dobrý a doma už ani jiný nejíme.

Tom:
24.07.2016 09:52 hod

Bezva postup. Určitě se vyplatí péct si chleba doma nejen finančně ale hlavně víte co jíte, v kupovaných chlebech je ledacos co by tam asi být nemělo


zdena023:
12.01.2017 16:45 hod

Moc chválim,úžasný recept,od září jsem nekoupila chleba.Každý třetí den peču a máme stále čerstvý moc dobrý chléb


Vstup do diskuze (Celkem 4 příspěvky)

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2017 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu