Hrstková polévka

 
autor: ma

Recept na známou slovenskou polévku, která je hustá a výživná. Díky velkému množství luštěnin a zeleniny může nahradit hlavní jídlo.

Kroky postupu (7):



 

2. Suroviny

 
Suroviny
kliknutím na obrázek jej zvětšíte

Různé strukoviny (hrách, fazole, čočka atd.), přes noc namočené ve vodě, mohou být i kroupy, česnek, mrkev, petržel, větší brambora, cibule, zeleninový bujón, majoránka, (mletý pepř)

 
stáhnout celý postup do

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 

Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2019 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu