Recept s postupem na chutnou a zdravou pomazánku z vařené pohanky.
Kroky postupu (6):
-
1.
Suroviny -
2.
Příprava pohanky na vaření -
3.
Vaření pohanky -
4.
Základ pomazánky -
5.
Ostatní suroviny -
6.
Pomazánka
1. Suroviny

kliknutím na obrázek jej zvětšíte
Ingredience: 100 g pohanky, 200 g měkkého tvarohu nebo lučiny, 50 g margarínu (případně čerstvé máslo nebo pomazánkové máslo), 1 cibule, svazek ředkviček, česnek dle chuti a sůl
stáhnout celý postup do

Mohlo by vás zajímat
Tofu pomazánka
Hermelínová pomazánka
Liptovská pomazánka
Drožďová pomazánka s vejcem
Vajíčková pomazánka
Domácí lučina II
Domácí lučina I
Brokolicová tofu pomazánka
Pomazánka z uzeného tofu
Mrkvovo-jablková pomazánka
Avokádová pomazánka
Ředkvičková pomazánka
Pomazánka s paštéty
Játrová pomazánka
Sýrová pomazánka s kečupem
Komentáře k postupu
Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!