Slané burákové máslo

 
autor: Majda

Burákové máslo u nás zatím není tolik populární jako v zahraničí, ale má výraznou chuť a dá se používat i do pečení.

Kroky postupu (4):



 

1. Suroviny

 
Suroviny
kliknutím na obrázek jej zvětšíte

Na slané burákové máslo potřebuji 200g oloupaných buráků (arašídů) - pokud použiji nesolené, přidám ještě 1/4 lžičky soli.

Je také možné použít solené arašídy, ale ty někdy bývají až moc slané.

 
stáhnout celý postup do
« předchozí krok následující krok »

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 
goody:
19.12.2009 21:54 hod

Bomba, dík za tenhle postup.

Ani mě nenapadlo že se to máslo dá udělat doma mám ho moc rád.

Super stránky.

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2019 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu