Vejce plněná pomazánkou z tresčích jater

 
autor: ma

Jiné využití tresčích jater než klasické na chlebíčky

Kroky postupu (3):



 

3. Příprava

 
Příprava
kliknutím na obrázek jej zvětšíte


Vejce uvaříme na tvrdo a rozpůlíme. Žloutky vyjmeme a vmícháme do směsi, kterou je budeme plnit. Do té bude patřit ještě nastrouhaná cibule, tresčí játra a v malém množství pomazánkové máslo, hořčice, majonéza, tavený sýr (nemusí být), sůl, pepř. Pak směsí naplníme vejce a ozdobíme zeleninou nebo bylinkami

 
stáhnout celý postup do
« předchozí krok následující krok »

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 

Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2021 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu