Jiné využití tresčích jater než klasické na chlebíčky
Kroky postupu (3):
3. Příprava

kliknutím na obrázek jej zvětšíte
Vejce uvaříme na tvrdo a rozpůlíme. Žloutky vyjmeme a vmícháme do směsi, kterou je budeme plnit. Do té bude patřit ještě nastrouhaná cibule, tresčí játra a v malém množství pomazánkové máslo, hořčice, majonéza, tavený sýr (nemusí být), sůl, pepř. Pak směsí naplníme vejce a ozdobíme zeleninou nebo bylinkami
stáhnout celý postup do

Mohlo by vás zajímat
Tofu pomazánka
Hermelínová pomazánka
Liptovská pomazánka
Drožďová pomazánka s vejcem
Vajíčková pomazánka
Domácí lučina II
Domácí lučina I
Brokolicová tofu pomazánka
Pomazánka z uzeného tofu
Mrkvovo-jablková pomazánka
Pohanková pomazánka
Avokádová pomazánka
Ředkvičková pomazánka
Pomazánka s paštéty
Játrová pomazánka
Komentáře k postupu
Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!