Recept na domáce zemiakové krokety.
Kroky postupu (8):
-
1.
Ingrediencie -
2.
Varenie zemiakov -
3.
Udusenie zemiakov -
4.
Tvorba cesta -
5.
Hotové cesto -
6.
Guličky -
7.
Vysmažanie -
8.
Hotové zemiakové krokety
1. Ingrediencie

kliknutím na obrázek jej zvětšíte
1 kg zemiakov, 0,5 kg polohrubej múky, 2 vajcia, 150 g masla, štipku prášku do pečiva, soľ a olej na vyprážanie.
stáhnout celý postup do

Mohlo by vás zajímat
Cuketové zelí s kmínem
Dýňový dip
Rozmarýnové brambory na crisp
Příprava pohanky
Bramborový salát s avokádem II.
Nové brambory na paprice
Dušené (dunctované) brambory
Bílé rizoto
Brambory Macaire
Citrónová rýže
Zapečená bramborová kaše Carême
Bramborová kaše s tvarohem a bylinkami
Řecké potato
Listový špenát na másle
Bramborová kaše s mozzarellou
Komentáře k postupu
Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!