Těstovinový salát s hlívou

 
autor: ma

Má lahodnou nasládlou chuť, jí se na studeno (ale ne vychlazený z lednice) a je obzvláště vhodný v letním období k pečenému/grilovanému masu. Hlíva má jemnou chuť a tak se do tohoto salátu velmi dobře hodí

Kroky postupu (4):



 

2. Suroviny

 
Suroviny
kliknutím na obrázek jej zvětšíte


Světlé větší a ne ploché těstoviny, čerstvá hlíva ústřičná, cibule (může být i nať zelené jarní cibulky), čerstvá kapie, sladká konzervovaná kukuřice, čerstvé máslo na dušení hub, kmín (raději mletý), sůl, pepř, citrón, smetana ke šlehání, majonéza

 
stáhnout celý postup do

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 

Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2019 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu