Těstovinový salát s hlívou

 
autor: ma

Má lahodnou nasládlou chuť, jí se na studeno (ale ne vychlazený z lednice) a je obzvláště vhodný v letním období k pečenému/grilovanému masu. Hlíva má jemnou chuť a tak se do tohoto salátu velmi dobře hodí

Kroky postupu (4):



 

4. Zálivka a dokončení

 
Zálivka a dokončení
kliknutím na obrázek jej zvětšíte

Hustou smetanu ke šlehání a majonézu smícháme v poměru asi 2 dl smetany a jedna vrchovatá polévkovou lžíci majonézy - to je nutno upravit podle množství salátu, který připravujeme. Přidáme trochu citrónové šťávy a opepříme. Smícháme uvařené, nakrájené suroviny a sladkou kukuřici, zalijeme zálivkou, promícháme, podle potřeby dochutíme a případně v zimním období dozdobíme ještě něčím zeleným, aby salát byl barevný. Před podáváním necháme rozležet v chladu – ne v lednici.

 
stáhnout celý postup do
« předchozí krok následující krok »

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 

Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2019 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu