Postupy uživatele ma

 
Bryndzová pomazánka
Bryndzová pomazánka

Dobrá pomazánka, ale je zapotřebí pravé bryndzy, ne náhražky

Autor: ma
Kreolské fazolky
Kreolské fazolky

Teplá příloha nebo samostatné jídlo

Autor: ma
Zhotovení zakončení s ouškem
Zhotovení zakončení s ouškem

Zakončením je myšlen spojovací článek pomáhající při domácí výrobě bižuterie nebo šperků. Nasadit jej můžeme na kůži nebo pryž

Autor: ma
Pečené brambory s Romadurem
Pečené brambory s Romadurem

Vyzkoušejte zapéct tento sýr. Brambory jsou dobré samostatně, nebo jako příloha k masu bez výrazných přísad

Autor: ma
Úprava bižuterního elementu
Úprava bižuterního elementu

Z obyčejné dřevěné koule můžeme udělat neobyčejný šperkový článek pomocí drobných skleněných korálků a zkombinovat jej tak například se starým…

Autor: ma
Přidání bižuterního elementu do šperku
Přidání bižuterního elementu do šperku

Staré šperky mohou být už nezajímavé nebo ošuntělé, můžeme je proto kombinovat s dalšími elementy, rozebrat, předělat atd.

Autor: ma
Rizoto inspirované Itálií
Rizoto inspirované Itálií

U tohoto rizota byly použity některé postupy přípravy italského rizota

Autor: ma
Pikantní zelný salát s francouzskou hořčicí
Pikantní zelný salát s francouzskou hořčicí

Hodí se jako příloha k masu, je variabilní, v receptu je ale důležitá francouzská hořčice, která má pálivou křenovou chuť

Autor: ma
Rajčatová omáčka
Rajčatová omáčka

Rychlá, pikantní, vhodná ke grilování nebo na přelití narychlo připraveného masa

Autor: ma
Bílé rizoto
Bílé rizoto

Druh rizota, které se dělá v Itálii. Toto rizoto se používá jako příloha, chtěla jsem jej vyzkoušet

Autor: ma
Ovarové koleno
Ovarové koleno

Jak uvařit ovarové koleno, které pak můžeme ještě dál marinovat a péci

Autor: ma
Salát z ředkve s vejci
Salát z ředkve s vejci

Je pikantní po francouzské hořčici. Ředkev můžeme nahradit ředkvičkami

Autor: ma
  1 2 3 4 5 6 7 11 21 30 40  
Copyright © 2005 - 2020 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu