Postupy - Vaření a pečení

 
Sváteční bramborový salát
Sváteční bramborový salát

Jiný bramborový salát, třeba pro vánoční dny

Autor: ma
Kysané zelí jako příloha
Kysané zelí jako příloha

Příloha ke kachně, huse, vepřovému, jitrnicím, jelítkům atd.

Autor: ma
Pečené brambory s bylinkami a dresinkem
Pečené brambory s bylinkami a dresinkem

Velmi dobré samotné, ale daly by se použít i jako příloha

Autor: ma
Smetanová omáčka se žampiony
Smetanová omáčka se žampiony

Recept na jemnou omáčku se žampiony, bílým vínem a smetanou.

Autor: Majda
Zázvorky
Zázvorky

Recept na pikantní štiplavé vánoční sušenky se zázvorem.

Autor: Majda
Kakaové pracny
Kakaové pracny

Postup na přípravu jemných pracen s kakaem, ovoněných hřebíčkem a skořicí.

Autor: Majda
Kuře na italský způsob - variace
Kuře na italský způsob - variace

Je dalším z pokusů napodobit nebo nalézt recept, který by se přiblížil tomu, co jsem kdysi jedla (v Čechách)

Autor: ma
Vejce plněná pomazánkou z tresčích jater
Vejce plněná pomazánkou z tresčích jater

Jiné využití tresčích jater než klasické na chlebíčky

Autor: ma
Nedělní závin
Nedělní závin

Jednoduchá příprava

Autor: ma
Smaženky
Smaženky

Rychlá večeře

Autor: ma
Houby na paprice a smetaně
Houby na paprice a smetaně

Hodí se jako příloha k masu ale jsou dobré i samotné, s bramborem nebo s těstovinami

Autor: ma
Špagety s uzenou rybou v rajčatové omáčce
Špagety s uzenou rybou v rajčatové omáčce

Jednoduché a dobré jídlo, uzená ryba se může použít i konzervovaná

Autor: ma
  1 28 29 30 31 32 33 34 65 97 129  
 

Nejnovější komentáře

 
Postup Autor Počet komentářů Poslední příspěvek
Kuřecí směs s nočky
Autor: ivanka082
1 odpověď
29.03.2021
18:16 hod
Řezání trámu
Autor: Koolino
9 odpovědí
16.11.2020
01:28 hod
Výroba dřevěné rohové lišty na stolní pile.
Autor: Tobiktobi
19 odpovědí
16.10.2020
00:04 hod
Výměna oleje v motoru
Autor: radek697
13 odpovědí
30.08.2020
19:59 hod
Prohlubování základů starého domu
Autor: PedroKV
13 odpovědí
02.07.2020
06:26 hod
Copyright © 2005 - 2021 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu