Ryba ochucená chilli s rajčatovou omáčkou

 
autor: ma

Recept inspirovaný asijskou kuchyní (tím co jsem jedla přímo ve Vietnamu). Základem je pikantně ochucená a do křupava opečená ryba, která je přelitá rajčatovo-zeleninovým přelivem

Kroky postupu (5):



 

2. Suroviny

 
Suroviny
kliknutím na obrázek jej zvětšíte

Filety z ryby (může v nich být i větší kost, ale ne malé kostičky, ze kterých by se mohl člověk dusit), cibule, česnek, zelené bylinky, olej smíchaný s chilli, olej, zelenina – hlavně rajčata, dále čerstvá paprika cuketa nebo lilek, mletá červená paprika, sůl, mouka

 
stáhnout celý postup do

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 

Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2021 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu