Vanilkové rohlíčky s fruktózou

 
autor: Majda

Recept na oblíbené vanilkové rohlíčky, které nesmí chybět na vánočním stole. Pro ty, kteří chtějí vynechat bílý cukr, je tu varianta s fruktózou.

Kroky postupu (6):



 

5. Pečení

 
Pečení
kliknutím na obrázek jej zvětšíte

Rohlíčky skládám na plech vyložený pečícím papírem a nechávám mezi nimi malé rozestupy. Plech s rohlíčky dávám do předehřáté trouby, kde je při 180´C peču zhruba 15 minut, dokud konce rohlíčků nezačnou zlátnout (vzhledem k tomu, že je v těstě celozrnná mouka, těsto je celkově tmavší a je třeba s tím počítat). Doba pečení závisí hlavně na velikosti rohlíčků.

 
stáhnout celý postup do

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 

Zatím není přidaný žádný komentář, buď první!

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2021 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu