Domácí vaječný koňak

 
autor: zdenka01

Postup na výrobu domácího lahodného vaječného koňaku, který přijde k chuti hlavně v zimním období.

Kroky postupu (6):



 

2. Suroviny

 

kliknutím na obrázek jej zvětšíte

Na přípravu vaječného koňaku potřebujeme 500ml mléka, 1 vanilkový cukr, 5 žloutků z čerstvých vajec, 250g moučkového cukru, 1 konzervu kondenzovaného mléka a 250ml rumu (nebo podle chuti i víc).

 
stáhnout celý postup do

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 
Filda:
08.01.2015 16:03 hod

Super postup, díky určitě vyzkouším. Vaječňák máme rádi

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2021 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu