Domácí vaječný koňak

 
autor: zdenka01

Postup na výrobu domácího lahodného vaječného koňaku, který přijde k chuti hlavně v zimním období.

Kroky postupu (6):



 

5. Ušleháme

 
Ušleháme
kliknutím na obrázek jej zvětšíte

Žloutky a cukr vyšleháme do hladké pěny, do které poté vešleháme kondenzované mléko. Za stálého šlehání přidáváme po troškách svařené vychladlé mléko a nakonec rum. Toho můžete přidat podle chuti 250ml nebo i víc.

 
stáhnout celý postup do

Mohlo by vás zajímat


 

Komentáře k postupu

 
Filda:
08.01.2015 16:03 hod

Super postup, díky určitě vyzkouším. Vaječňák máme rádi

Vložit příspěvek

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen.

Copyright © 2005 - 2021 MůjPlán.cz
Grafika, webdesign: Bleha.eu